Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratismediums.nl - Ervaringen medium Han
  Gratis mediums uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Han
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op gratismediums.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  Han, heel eerlijk man voelde onmiddelijk aan wat er speelde, zonder enige uitleg .
Ik had liever ander dingen gehoord, maar wat hij zei en voelde was wel hard to hear, but so true .
Bedankt Han, je bent een super consulent en ik zal inderdaad de oude boeken dichtdoen en openstaan voor de nieuwe dingen die 2020 mij te bieden hebben want dat zag er wel heel mooi uit .




Ervaring van An met medium Han   Ervaring van An met medium Han   Ervaring van An geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  Beste Han, dankjewel voor je heldere reading en uitleg. Af en toe fijn om vertaald te krijgen wat er intern al geleefd wordt. Je reading voelt puur, helder en to the point.
Dank daarvoor Geraldine.




Ervaring van Geraldine met medium Han   Ervaring van Geraldine met medium Han   Ervaring van Geraldine geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  Wat een eerlijke man ben je doorziet alles perfect snelle prater en voelt alles haarfijn aan.
Spijker op zijn kop .dank je wel kreeg eigenlijk de bevestiging die ik diep in mijn hart al wist.
Een echte aanrader dus.dank.je wel voor dit verhelderend gesprek.




Ervaring van Sonja met medium Han   Ervaring van Sonja met medium Han   Ervaring van Sonja geplaatst op 20 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  Heel vlot, duidelijk, eerlijk. Hij wist gelijk hoe ik ervoor stond, voelt de energie goed. Was echt tevreden, aanrader.




Ervaring van Selma met medium Han   Ervaring van Selma met medium Han   Ervaring van Selma geplaatst op 30 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  Super consult. Stelt de juiste vragen.




Ervaring van Jose met medium Han   Ervaring van Jose met medium Han   Ervaring van Jose geplaatst op 12 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  hoi han gister met jou gebeld het voelde vertrouwd. ik had 2 keer naar je gebeld en zei 2 keer hetzelfde. ik ben benieuwd naar de man van mijn leven,gr hoop je gauw weer te spreken.




Ervaring van prive met medium Han   Ervaring van prive met medium Han   Ervaring van prive geplaatst op 8 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  Oh super jammer dat Ik geen krediet meer over heb. Echt fijn om met u gesproken te hebben. Echt een aanrader. Hij voelde alles heel goed aan .




Ervaring van Nunu met medium Han   Ervaring van Nunu met medium Han   Ervaring van Nunu geplaatst op 25 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  Zalig om met die man te praten. Voelt en ziet heel veel dingen . Je hoeft echt niet lang te wachten op een antwoord op je vragen. Zeker een aanrader als je duidelijkheid wil op je vragen. Weet ook direct hoe het nu is en wat er komen gaat. Brengt enorm rust eens je met hem hebt gepraat . Zeker de moeite waard om te bellen.




Ervaring van Me met medium Han   Ervaring van Me met medium Han   Ervaring van Me geplaatst op 20 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  Geweldige persoon om mee te praten. Zegt de dingen hoe ze gaan verlopen en het nu op dit moment is. Er komen gesprekken zag je en ben ervan overtuigd dat die gaan komen ook. Je brengt innerlijk rust en dat doet goed , ook als je niet echt weet hoe de andere persoon erover denkt van een bepaalde actie dat ik had gedaan. Je bent heeeeeeeel aangenaam om mee te praten . Echt een zalige consult gehad van jou .




Ervaring van ariane met medium Han   Ervaring van ariane met medium Han   Ervaring van ariane geplaatst op 20 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  Heb zo juist met u een heel aangenaam gesprek gehad. Je voelde me perfect aan zo als ik ben en voelde me enorm begrepen. Fijn voor de bevestiging.




Ervaring van Benny met medium Han   Ervaring van Benny met medium Han   Ervaring van Benny geplaatst op 16 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  Invoelend en integer, lief en begripvol. Bedankt Han liefs.




Ervaring van Jacq met medium Han   Ervaring van Jacq met medium Han   Ervaring van Jacq geplaatst op 8 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  Dank je Han.

Voor het kort maar zeer krachtige maat voor al deskundig gesprek. Erg dankbaar, zeker tot in de toekomst. Oprechte groet, armand.




Ervaring van Armand met medium Han   Ervaring van Armand met medium Han   Ervaring van Armand geplaatst op 22 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  Bedankt voor het gesprek van daarstraks. Zonder veel woorden wist jij zeer goed te vertellen wat er met mij aan de hand was. Je voelde goed aan wie ik was. Naar waar ik op weg ben. En wat goed voor mij is. Ons gesprek heeft mij kracht en inzichten gegeven die tot op heden ontbraken. En het heeft mij goede moed gegeven dat ik het juist pad volg. x.




Ervaring van Ann met medium Han   Ervaring van Ann met medium Han   Ervaring van Ann geplaatst op 7 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  Wil je een fijn consult ervaren?.. Schroom aub niet om Han te bellen. ,Nogmaals bedankt voor een fijn consult. Alles klopte . Ik zal je zeker terug bellen.

Warme groetjes v A.




Ervaring van A. met medium Han   Ervaring van A. met medium Han   Ervaring van A. geplaatst op 1 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Gratismediums.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Gratismediums.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratismediums.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratismediums.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden