Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratismediums.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland
  Gratis mediums uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op gratismediums.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve yuorah

Wat ben ik blij u te kennen en het is u nooit te veel als ik bel, ik hoop dat het uitkomt wat je zecht. Dikke duim voor je je bent top.




Ervaring van Maggy met medium Yuorah   Ervaring van Maggy met medium Yuorah   Ervaring van Maggy geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa, 2 maanden gelden zei je iets over Groningen, vastgoed is Groningen. Zelf had ik ergens anders in gedachten maar ja hoor vanaf deze week zijn we bezig in Groningen. Jeetje, wat ben jij goed en zuiver. Ik ben ervan overtuigd dat de andere voorspellingen ook uit gaan komen. Je bent vele sterren waard.




Ervaring van investeerder met medium Louisa   Ervaring van investeerder met medium Louisa   Ervaring van investeerder geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Sharida deze morgen aan de lijn gehad. Ze weet in wat voor TZ proces ik zit en dat het niet altijd gemakkelijk is zeker als je de ander energetisch zo goed voelt in zijn goede- en slechte momenten.
Maar door haar houd ik het vol en ze weet ook altijd gelijk wat er aan de hand is. Altijd de nagel op de kop. Je bent 1 van de beste op deze channel. Supermedium en coach.




Ervaring van anoniem met medium Sharida   Ervaring van anoniem met medium Sharida   Ervaring van anoniem geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve lieve Yuorah,

Super bedankt voor in mijn leven te zijn.
wat ben je toch geweldig. Dank voor alles.




Ervaring van Sterre met medium Yuorah   Ervaring van Sterre met medium Yuorah   Ervaring van Sterre geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Zoveel wat je me vertelde is al uitgekomen. Dank je wel voor het geven van deze inzichten.

Liefs
Sophie.




Ervaring van Sophie met medium Sid   Ervaring van Sophie met medium Sid   Ervaring van Sophie geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Heb net een consult bij helderziende Monique gehad. Ik heb het gevoel dat je voorspellingen uitkomen en dat de vriendschap kan uitgebouwd worden tot meer. Ik heb vertrouwen.




Ervaring van Saar met medium Monique   Ervaring van Saar met medium Monique   Ervaring van Saar geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  drik ik bel jou al jaren en je ben echt de enigste meduim die het in al die jaren het goed gezien heb zo ook weer gisteren en ja hoor onverwachts kwam hij dan en hoop op al het anderen wat jij ziet met jou mooie kaart leggingen meer als de sterren aan de hemel waard .een trouwe beller uit nederland .




Ervaring van loes zanoni met medium Dirk   Ervaring van loes zanoni met medium Dirk   Ervaring van loes zanoni geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dijckje
  Ervaring met medium Dijckje
  Hey Dijckje
Als je dit ziet kijk dan eens tussen je foto's. Je had gelijk hij ging mij sturen om af te spreken na de show. Ben aan het flippen. Hoop dat de rest nu ook uitkomt .




Ervaring van Evy met medium Dijckje   Ervaring van Evy met medium Dijckje   Ervaring van Evy geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Wat een topper ben jij. Je hebt mij een hele fijne gedetailleerde reading gegeven. Ik bel zeker terug.




Ervaring van V met medium Niamh   Ervaring van V met medium Niamh   Ervaring van V geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Marya
  Ervaring met medium Marya
  Dankjewel weer marya. Voor je engelengeduld met mij . Gelukkig zag jij werk dichterbij liggen, je bent een topper en een lief mens. Je zorgt ervoor dat ik moed houd in mijn strijd. Dank daarvoor. Liefs i.




Ervaring van I met medium Marya   Ervaring van I met medium Marya   Ervaring van I geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Wat een lieverd ben jij. Kan zo enorm met jou lachen. Zo eerlijk en recht door zee ben je, en dat kan ik alleen maar enorm waarderen. Soms is de boodschap niet leuk, maar liever eerlijkheid dan een sprookje. Alles wat je op je ogen ziet is waarheid. Meer dan 5 sterren waard voor mij. Tot snel en veel liefs Stefanie.




Ervaring van stefanie met medium Louisa   Ervaring van stefanie met medium Louisa   Ervaring van stefanie geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Beau sleept me door een heftige periode heen met een niet aflatende dosis humor brengt hij enorm veel lichtheid en zet hij mij in mijn kracht. Beau is doortastend en eerlijk in zijn voorspellingen. Voor mij is hij het beste medium hier op de lijn. Tot gauw Beau.




Ervaring van Sandra met medium Beau   Ervaring van Sandra met medium Beau   Ervaring van Sandra geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Hey Nelleke, onze verbinding viel weg.
Wou je hartelijk bedanken voor het fijne consult, en wou je meegeven dat het enorm bijzonder was wat je allemaal vertelde. het was gewoon de nagel op de kop. Ik hoop dat je voorspelling mag uitkomen wat betreft de man met de ongezonde situatie met zijn ouders. Ik bel je zeker nog terug, als ik je te pakken krijg. Dank je wel voor je advies xxx.




Ervaring van Debby met medium Nellekke   Ervaring van Debby met medium Nellekke   Ervaring van Debby geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Chruistelle, dankjewel. heb je al enkele malen gesproken. Je geeft me rust en voel dat je eerlijk en zuiver bent. Dank. Edina.




Ervaring van Edina met medium Christelle   Ervaring van Edina met medium Christelle   Ervaring van Edina geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Dank je wel Niamh, je bent een schat.Duizend maal dank lieve medium Niamh, je bent super. tot snel xxx. Cato.




Ervaring van Cato met medium Niamh   Ervaring van Cato met medium Niamh   Ervaring van Cato geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Phaedra
  Ervaring met medium Phaedra
  Bedankt Phaedra voor de voorspelling en voor het advies. ik ga met de nieuwe inzichten aan de slag. Top.




Ervaring van Jeniffer met medium Phaedra   Ervaring van Jeniffer met medium Phaedra   Ervaring van Jeniffer geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Phaedra  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  ik vond het een zeer fijn gesprek met medium Carola. Ze gaf me advies waar ik zeker wat mee ga doen. Doe zo verder.

Groetjes Kim.




Ervaring van Kim met medium Carola   Ervaring van Kim met medium Carola   Ervaring van Kim geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louise is een topmedium, mijn motorolie lampje branden en ze had gelijk zat geen motor olie in ook zag ze goed dat er een nieuwe motor in geplaatst zou worden in de auto en ook dat er een onderdeel besteld is waar we toen nog op gingen wachten.
Ook zag je goed over al die losser mannen in me leven die heb ik allemaal eruit gegooit.
Louise je bent meer dan 5 sterren waard xxx.




Ervaring van S met medium Louisa   Ervaring van S met medium Louisa   Ervaring van S geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Shariffa
  Ervaring met medium Shariffa
  Lieve Shariffa, wat een mooie reading heb je me gegeven, van begin tot eind, alles klopte ook. En de tijd zal het leren. Een warme groet in licht en liefde.
Liefs Suzanne.




Ervaring van Suzanne met medium Shariffa   Ervaring van Suzanne met medium Shariffa   Ervaring van Suzanne geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shariffa  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  1 woord voor deze prachtdame, buitengewoon.
Kan wat een ander niet kan, voorspellingen komen uit en kan de situatie beschrijven zoals het is zonder veel vragen te moeten stellen.
Top.




Ervaring van Babs met medium Cassandra   Ervaring van Babs met medium Cassandra   Ervaring van Babs geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Lieve Nellekke,
Ik spreek u nu al geruime tijd en veel dingen zijn uitgekomen. Superblij met u op de lijn. Al uw inzichten zijn altijd oprecht en eerlijk, dat maakt u een mooi persoon. Echt een aanrader.
Dank u wel lieve Nellekke voor alles.
Liefs.




Ervaring van Koppige Steenbok met medium Nellekke   Ervaring van Koppige Steenbok met medium Nellekke   Ervaring van Koppige Steenbok geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Lieve Isha,
Eergister belde ik je over een woning die ik ging bezichtigen.Je had er geen goed gevoel bij, er zou iets met de buren zijn. Gister bij de bezichtiging gebeurde precies wat je al voorspelde; de buurman kwam klagen over geluidsoverlast. Je had het echt helemaal goed gezien. Dank lieverd.
Kijk er naar uit je binnenkort te bellen met het nieuws over het huis vlakbij het park.
Veel liefs.




Ervaring van NM met medium Isha   Ervaring van NM met medium Isha   Ervaring van NM geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Hoi lieve Sophia
Je bent een lieve rustige vrouw die altijd gelijk heeft en die ook altijd goed helpt met alle vragen die je hebt en je kan altijd met je lachen en wat je in je kaarten ziet klopt ook allemaal en wat je als tip geeft ga ik zeker wat mee doen voor met alles en vooral met de dieren als de dingen uit komen en en als het me gelukt is die tip die je gaf dan ga ik je zeker bellen en laten weten.




Ervaring van Patricia met medium Sophia   Ervaring van Patricia met medium Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Erkan
  Ervaring met medium Erkan
  Ne kadar rahatlatici, huzur verici bir ses tonunuz var. Hem kartlara bakildi ve ona gore yorum yapaldi, hemde insani yondende nasihatlar verildi. Cok memnun kaldim. Sadece bir falci ile konusmadim, ben daha cok nasihat veren bir abi bir kuzen, bir baba gibi dinledim onu.




Ervaring van Seyran met medium Erkan   Ervaring van Seyran met medium Erkan   Ervaring van Seyran geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met medium Blessed
  Ervaring met medium Blessed
  Dankjewel lieve Blessed.
Wat jij doet is zo fijn, je geeft vertrouwen en positiviteit.
Jij bent ook een super leuke persoonlijkheid.

DANKJEWEL.
Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met medium Blessed   Ervaring van Karin met medium Blessed   Ervaring van Karin geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met medium Negilia
  Ervaring met medium Negilia
  Negilia, bedankt bedankt bedankt Negilia. Ik sprak je een maand terug en je wist me precies te vertellen wat ik over 3 a 4 weken mocht verwachten. Negilia, je voorspelling is vandaag in mijn voordeel uitgekomen, zoals jij het tegen me zei. Jij kan wonderen verrichten. We praten binnenkort uitgebreid hierover. Wat ben je geweldig
Ik ben je zeer dankbaar. Liefs WT.




Ervaring van WT met medium Negilia   Ervaring van WT met medium Negilia   Ervaring van WT geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali doet zijn werk heel accuraat zijn readings kloppen tot aan de puntjes is altijd heel verhelderend en de voorspellingen komen uit.

Lieve groet van Jane.




Ervaring van Jane met medium Gazali   Ervaring van Jane met medium Gazali   Ervaring van Jane geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Kiki, zonder zelf iets tegen jou te zeggen, alles meteen raak. Ik had duidelijkheid nodig in mijn huidige situatie en die heb je me gegeven, waarvoor dank. Ik houd je op de hoogte.

Groetjes, Enya.




Ervaring van Enya met medium Kiki   Ervaring van Enya met medium Kiki   Ervaring van Enya geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Bedankt voor alles Yuorah. Bedankt voor alles . Dikke knuffel van Daniella. Voor het verdere verloop houd ik je zeker op de hoogte.




Ervaring van Daniella met medium Yuorah   Ervaring van Daniella met medium Yuorah   Ervaring van Daniella geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa, ik heb u gesproken. Het voelde heel vertrouwd aan om met u te praten en je hebt zo goede inzichten.

Trudy.




Ervaring van Trudy met medium Louisa   Ervaring van Trudy met medium Louisa   Ervaring van Trudy geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Zoals hij zelf altijd zegt, met beide voetjes op de grond. Geen fantast, een vriendelijke man die me al zoveel advies heeft gegeven. Bel hem al jaren, en zet me iedere keer op de juiste weg. Bedankt Dirk.




Ervaring van Solange met medium Dirk   Ervaring van Solange met medium Dirk   Ervaring van Solange geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Oh wat hou ik van haar. ik word spontaan blij als ik haar stem weer mag horen een prachtige vrouw met haar hart op de juiste plek. Haar voorspellingen en haar advies zijn kloppend en ben blij zo een lieve vrouw ontmoet te mogen hebben.




Ervaring van amira met medium Nina   Ervaring van amira met medium Nina   Ervaring van amira geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Lieve, beste Nima
Zojuist weer met jou gesproken.
Wat je mij vertelde dat hij graag naar mijn jongste zoon kijkt heeft mij geraakt.
Er is een mooie klik tussen hen.
De dingen die jij hebt verteld zijn zo raak. Het kan niet anders dan dat je met alles gelijk krijgt.
Jij behoort tot mijn favoriet.
Je bent een lieve, rustige warme vrouw.
Hierbij een extra bedankje en dikke knuffel.

Veel liefs Daphne xx.




Ervaring van Daphne met medium Nima   Ervaring van Daphne met medium Nima   Ervaring van Daphne geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  Sorry viel weg, zo een gezellige dame. Hoop dat alles mag uitkomen, ik vertrouw er toch op, ik laat het weten grtjs.




Ervaring van Sonia met medium Leandra   Ervaring van Sonia met medium Leandra   Ervaring van Sonia geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Goede aanwijzingen gegeven aangaande mijn angst over mijn job. Ook mij gecomplimenteerd, en das ook fijn om eens te horen. Bedankt.




Ervaring van Adrienne met medium KC   Ervaring van Adrienne met medium KC   Ervaring van Adrienne geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Gratismediums.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Gratismediums.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratismediums.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratismediums.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden