Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratismediums.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland
  Gratis mediums uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op gratismediums.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Geweldig mens en een top medium dank voor alles.

Els.




Ervaring van Els met medium Gazali   Ervaring van Els met medium Gazali   Ervaring van Els geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Heel erg bedankt. Zeer helder gesprek en precies waar ik inzit en moet doen. Dank.




Ervaring van Anoniem met medium Evs   Ervaring van Anoniem met medium Evs   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Altijd erg duidelijk en in details, geen oppervlakkige opmerkingen.




Ervaring van Chantal met medium Gunter   Ervaring van Chantal met medium Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Lieve Jennifer,
Ik had je vandaag aan de telefoon en helaas verbrak de verbinding ivm te weinig beltegoed. Maar wat een kanjer ben je weer. We hebben besproken hoe jouw voorspellingen van een halfjaar geleden nu vorm beginnen te krijgen. Je bleef erin geloven dat het goed zou komen met mijn bedrijf en dat ik hulp zou krijgen van een arts. Toen kon ik dat niet plaatsen maar nu heb ik idd contact met een arts waar ik mee kan samenwerken. Erg bedankt voor je vertrouwen en voor je goede inzichten. Ik blijf je bellen en op de hoogte houden. Veel liefs.




Ervaring van Ha met medium Jennifer   Ervaring van Ha met medium Jennifer   Ervaring van Ha geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Altijd fijne gesprekken, geeft me weer moed. Aangezien ik zo ongeduldig ben en alles al wil weten ;) Vandaag gesproken en zal je zeker weer bellen, zodra we dat ene bericht krijgen. Dikke knuffel. A.




Ervaring van ongeduld met medium Jennifer   Ervaring van ongeduld met medium Jennifer   Ervaring van ongeduld geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Zeer goede inzichten. Pakte de kern van de kwestie meteen op zonder zelf iets gezegd te hebben. Zeer herkenbaar wat ze zei bevestiging gehad van wat ik dacht. Zeker de moeite.




Ervaring van eli met medium Mari Elena   Ervaring van eli met medium Mari Elena   Ervaring van eli geplaatst op 28 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Werkelijk de liefste en zuiverste medium die ik spreek. Jij hebt niet alleen een zuivere gave, je hebt het ook altijd goed. Maar ook echt altijd. Ik vind het altijd echt super om met je te praten. Je blijft wat je zegt of dat nu goed nieuws is of niet. Altijd oprecht op een lieve zuivere manier en je hebt ook echt een mooi hart. Daarom mijn lieve Salin wil ik je een dikke knuffel sturen voor wat jij doet en voor hoe je het doet. Dank je wel Salin vanuit het diepste van mijn hart.
Heel veel liefs, tot gauw weer lieverd. Pieppiep.




Ervaring van pieppiep met medium Salina   Ervaring van pieppiep met medium Salina   Ervaring van pieppiep geplaatst op 28 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Cassandra, ik heb ju gisteren gebeld. U hebt mij gerust gesteld. Zonder twijfel vertelde u mij wat er afspeelt bij hem en hoe de toekomst voor ons uitziet. Je hebt 3 mooie voorspellingen gedaan. Met geduld wacht ik nu af, maar wel gerustgesteld. Zo fijn dat u ook niet zweverig bent. Een aanwinst op deze lijn. Ik begrijp nu ook waarom u continue in gesprek bent. Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Cassandra   Ervaring van Anoniem met medium Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Elena
  Ervaring met medium Elena
  Lieve Elena,

Ik heb je een paar keer gesproken. En 1x zelfs 3x in een week, want achter elkaar kwamen dingen uit die je zei.
Ik voelde ook altijd een bepaalde rust als we ophingen. Je bent erg goed in wat je doet en verkoopt geen onzin of wat mensen willen horen. En ik waardeer dit heel erg.

Dank je wel.




Ervaring van C. met medium Elena   Ervaring van C. met medium Elena   Ervaring van C. geplaatst op 28 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Vera Ann
  Ervaring met medium Vera Ann
  Dank je wel.
Door jou super inzichten en enorm invoelen.
Weet ik toch een rust te vinden in moeilijke tijden.




Ervaring van H met medium Vera Ann   Ervaring van H met medium Vera Ann   Ervaring van H geplaatst op 27 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vera Ann  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Beste Sherlock, ik heb het niet zo met getuigenissen schrijven, maar deze keer doe ik het toch. Toen ik je laat op de avond belde had je quasi geen informatie nodig om tot de kern van de zaak te komen. Je kreeg ook spontaan contact met overleden familieleden van mij. Ook tijdens ons tweede gesprek was je loepzuiver, zonder oordeel, voor jou bestaan er geen taboes. Integer, met respect en een vleugje humor, dat is hoe jij met mensen werkt. Je hebt mijn gevoel bevestigd, en de situatie in het juiste positiever perspectief geplaatst. Die man zie ik inderdaad echt als een geschenk in mijn leven en ik wens mij dat al je voorspellingen mogen uitkomen.
Hopelijk tot binnenkort.
En dank je wel voor jou.

De vrouw die heel graag naar zee wil verhuizen.




Ervaring van Sophie met medium SherlockOryn   Ervaring van Sophie met medium SherlockOryn   Ervaring van Sophie geplaatst op 27 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium Roxy
  Ervaring met medium Roxy
  Roxy is een super super lieve warme dame die de nagel op de kop slaat met haat gave, een toptalent. Dus zeker de moeite waard om met haar een gesprek aan te gaan en al de vragen te stellen die je bezighouden. Geen vraag is haar onbekend, dus bel haar en je zal het zelf ondervinden. Aan Roxy bedankt voor het verhelderend gesprek, tot hoors, liefs Carine.




Ervaring van carine met medium Roxy   Ervaring van carine met medium Roxy   Ervaring van carine geplaatst op 27 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roxy  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Bedankt Olga, om me meer in mijn kracht te zetten en jouw geduld. Sorry dat ik soms twijfel en overstuur ben. Weet dat dit best een hobbelige weg is in mijn situatie met S en geduld zal moeten hebben. Sandra.




Ervaring van Sandra met medium Olga   Ervaring van Sandra met medium Olga   Ervaring van Sandra geplaatst op 27 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Laaya
  Ervaring met medium Laaya
  Wauw Laaya, wat een bijzonder gesprek heb ik met u gehad. U kon mij dingen vertellen die niemand en dan ook echt niemand kon weten en heeft gezien. Grote dank.




Ervaring van O met medium Laaya   Ervaring van O met medium Laaya   Ervaring van O geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Elena
  Ervaring met medium Elena
  Lieve Elana, ik heb jou al meerdere gesproken ivm de breuk van mijn niet alleen grootste liefde maar diepste liefde. Hij is terug op mijn pad en in mijn leven. Alles is precies gegaan zoals je had verspeld. Je was voor mijn een lichtpunt in mijn uitzichtloze situatie. Je bent altijd heel nuchter en eerlijk geweest, ook als je minder nieuws had te melden maar altijd met het nodige respect. Je maakt er geen feel good show van. Je bent heel zuiver en ziet en voelt de dingen haarscherp aan. Je bleef altijd bij jouw zelfde verhaal en gevoel. Bedankt uit het diepste van mijn hart om mij te steunen in 1 van de donkerste periode uit mijn leven. Mede door jouw steun ben ik of wij beter gezegd, eindelijk thuisgekomen bij elkaar. Mijn oneindige dank daarvoor. Lieve groet. Sofie.




Ervaring van Sofie met medium Elena   Ervaring van Sofie met medium Elena   Ervaring van Sofie geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Bedankt Stientje, je voorspelling voor wat betreft mijn zoon is uitgekomen. Binnen 3 maanden gaat hij verhuizen.




Ervaring van anoniem met medium Stientje   Ervaring van anoniem met medium Stientje   Ervaring van anoniem geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Zonet een topreading gehad met Nima, ziet onmiddellijk wat er speelt heb vertrouwen in de voorspelling.




Ervaring van Grace met medium Nima   Ervaring van Grace met medium Nima   Ervaring van Grace geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Lieve Sanne, ik bel al even en moet je zeggen dankjewel. Jij heb aldoor gezegd lieverd het komt goed maar voor nu loslaten, mede door jou hulp gelukt. En nu is het allemaal op z,n plaats gekomen, ik ben gelukkig nu het is uitgekomen xxxx Zo dankbaar dat jij er voor me bent.

Your make the world looks better, angel Sanne. DIKKE XXXX LIN.




Ervaring van Lin met medium Sanne   Ervaring van Lin met medium Sanne   Ervaring van Lin geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Wauw. Zo gedetailleerd. In ons gesprek kwamen 8 personen langs. Het klopte allemaal tot op het detail. Allemaal zaken die niemand kon weten. Vriendinnen beschreven tot in de detail en ook de persoon waarover ik belde, kloppend tot in het detail. Inclusief huidige stiauries en eigenschappen. Dus WAUW. Zuiver, puur, eerlijk en oprecht en zeker ook humor.Dank je wel Ina. Tot over 6 maanden.




Ervaring van Marjolein met medium Ina   Ervaring van Marjolein met medium Ina   Ervaring van Marjolein geplaatst op 25 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Dankjewel voor de raad en fijn dat je 's avonds geheel spontaan nog een extra healing wil sturen gericht op een pijnlijk linkeronderbeen.
Anoniem.




Ervaring van Inge met medium Beau   Ervaring van Inge met medium Beau   Ervaring van Inge geplaatst op 25 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Lili
  Ervaring met medium Lili
  Ik bel Lili al een jaar of twee wanneer ik behoefte heb aan een klankbord. Lili is eerlijk, snel en onthoudt je verhaal ook. Haar voorspellingen komen uit. Tijd is weliswaar een lastige, maar wat ze zegt komt vroeg of laat uit. Haar geduld is ook fijn, heb niet het gevoel dat er over mij geoordeeld wordt. Een aanrader.




Ervaring van Anoniem met medium Lili   Ervaring van Anoniem met medium Lili   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Voorspellingen zijn echt uitgekomen.
U voorspelde dat mijn vriendin onverwacht zwanger zou raken op jonge leeftijd en nog andere paar dingen. Is uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met medium Karine   Ervaring van Anoniem met medium Karine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Tjitske
  Ervaring met medium Tjitske
  Dank je wel en mijn excuses voor het afspringen van de lijn. Je komt zonder omslachtig te zijn, gauw tot de kern en komt eerlijk over.




Ervaring van Greta met medium Tjitske   Ervaring van Greta met medium Tjitske   Ervaring van Greta geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Lieve Monique,

Ik heb je net gebeld, sorry credits waren op. Ik kon je niet bedanken. Wel een mooie reading gehad. Nu afwachten wanneer het uitkomt. Ik heb ook andere mediums gebeld, echter kreeg ik totaal iets anders te horen. Wat vind ik de tijdsaanduiding prachtig.

Dikke knuf.




Ervaring van Anoniem met medium Monique   Ervaring van Anoniem met medium Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Meine is goed, snel, duidelijk, zeer vriendelijk Medium.




Ervaring van anoniem met medium Meine   Ervaring van anoniem met medium Meine   Ervaring van anoniem geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve Gunther, wat heb ik fijn met je gesproken. je weet over die ene vreter.
Ik wil je ontzettend bedanken voor je lieve woorden en inzichten. Je hoort mij zeker weer. Dikke knuffel van de dame die foto heeft gestuurd naar je. Abrazo.




Ervaring van anoniempie met medium Gunter   Ervaring van anoniempie met medium Gunter   Ervaring van anoniempie geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Moni
  Ervaring met medium Moni
  Hey Moni
Heb je net gesproken maar credit was op. Je geeft een zeer gedetailleerde uitleg en je bent echt 1 van de beste die ik ooit heb gesproken. Ik bel je snel weer. Dikke kus.




Ervaring van anoniem met medium Moni   Ervaring van anoniem met medium Moni   Ervaring van anoniem geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Weeral bedankt je zat er direct op en mijn vermoeden heb je bevestigd. Amber tof medium, die luistert en zich niet opdringt en raad geeft en handvaten waar je iets mee kan.

Bedankt lieve Amber.




Ervaring van inge met medium Amber   Ervaring van inge met medium Amber   Ervaring van inge geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Vaneza
  Ervaring met medium Vaneza
  Vaneza is echt ontzettend goed in de situatie omschrijven en ook in wat ze ziet in de toekomst. Het klopt gewoon wat ze zegt en ze ziet het nogmaals super goed.




Ervaring van N met medium Vaneza   Ervaring van N met medium Vaneza   Ervaring van N geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vaneza  


Ervaringen van bezoekers met medium Esmay
  Ervaring met medium Esmay
  Lieve Esmay,

Wij bellen inmiddels al een hele tijd en elke keer weer weet je mij gerust te stellen. Geen vraag is te gek en hoe vaak ik hem ook stel je blijft geduldig. Je helpt mij dingen goed te zien en helpt mij elke keer weer in mijn ontwikkeling. Tot nu heb je elke keer gelijk gehad.. je bent een topper.




Ervaring van S met medium Esmay   Ervaring van S met medium Esmay   Ervaring van S geplaatst op 23 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Je zei voorzichtig dat je niet echt voelde dat het deze job zou worden. idd ik ben niet aangenomen, je was juist. Ik hoop oprecht dat je de andere zaken ook juist aanvoelt want die zijn wel positief.
Dankje voor je geduld met me.
Patricia.




Ervaring van Patricia met medium Gazali   Ervaring van Patricia met medium Gazali   Ervaring van Patricia geplaatst op 23 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Hartelijk dank Beau voor de tip om een boos brief te schrijven. Wat een opluchting om het van je af te schrijven en wat fijn om te merken dat de mening van anderen me ineens minder raakt.
Dank. Else.




Ervaring van Else met medium Beau   Ervaring van Else met medium Beau   Ervaring van Else geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Ik heb je net gesproken zonder voor informatie je kon me zo veel vertellen echt wow.
Je bent echt waardevol.
Daysi.




Ervaring van Deisy met medium SherlockOryn   Ervaring van Deisy met medium SherlockOryn   Ervaring van Deisy geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Ik belde Nina op om te vragen of iemand weer contact zou opnemen in de toekomst. Ze zei binnen 10 dagen en ja hoor. Ik kreeg een appje binnen die dagen. Bel haar al jaren en het is altijd raak.




Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Hierbij een getuigenis voor Yuorah omdat ze dat meer dan waard is. Heb haar in een korte periode meerdere keren gebeld en ze weet altijd de situatie goed aan te voelen zonder daar 100 vragen aan vooraf te stellen. Ze is doortastend, recht door zee en houd je niet langer aan de lijn dan nodig is. Soms is 5 min al voldoende. Ze is een topper. De beste op deze lijn.




Ervaring van Yvonne met medium Yuorah   Ervaring van Yvonne met medium Yuorah   Ervaring van Yvonne geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Gratismediums.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Gratismediums.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratismediums.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratismediums.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden